Silkroad Online Forums

A community forum for the free online game Silkroad Online. Discuss Silkroad Online, read up on guides, and build your character and skills.

Faq Search Members Chat  Register Profile Login

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 28 posts ] 
Author Message
 Post subject: .30 server?
PostPosted: Sat Sep 12, 2009 8:31 am 
Senior Member
User avatar
Offline

Joined: Sep 2007
Posts: 4766
Location:
Off Topic
Is it removed?

When I try logging into him, it says its under inspection.
I needed to remove my hosts files.

Code:
121.128.133.30 gwgt1.joymax.com
121.128.133.30 gwgt2.joymax.com
121.128.133.30 gwgt3.joymax.com
121.128.133.30 gwgt4.joymax.com

_________________
                                                       Image
                                                           Thanks Noobs_Slayer for signature.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: .30 server?
PostPosted: Sat Sep 12, 2009 8:33 am 
Veteran Member
User avatar
Offline

Joined: Apr 2009
Posts: 3067
Location:
Leagueoflegends
Yep, I had it too, chanched on .29
Lets w8 until next inspection...

_________________
Image

Image
League of Legends EUW - Summoner Name: Th3Knight


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: .30 server?
PostPosted: Sat Sep 12, 2009 8:34 am 
Advanced Member
User avatar
Offline

Joined: Apr 2007
Posts: 2237
Location: The parents basement
I think so, I tried for like 30 minutes closing and restarting client to try to get that server.

_________________
Image

Retired from SRO


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: .30 server?
PostPosted: Sat Sep 12, 2009 8:35 am 
Veteran Member
User avatar
Offline

Joined: Apr 2009
Posts: 3067
Location:
Leagueoflegends
They've done this before, month or two ago, but then server was up after next inspection...

_________________
Image

Image
League of Legends EUW - Summoner Name: Th3Knight


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: .30 server?
PostPosted: Sat Sep 12, 2009 8:46 am 
Hi, I'm New Here
User avatar
Offline

Joined: Sep 2009
Posts: 18
Location:
Xian
What is .30 server can you login easier or something?

And how do i get it?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: .30 server?
PostPosted: Sat Sep 12, 2009 8:48 am 
Veteran Member
User avatar
Offline

Joined: Apr 2009
Posts: 3067
Location:
Leagueoflegends
Own3age wrote:
What is .30 server can you login easier or something?

And how do i get it?
Yep, Easier login, more info from This topic

_________________
Image

Image
League of Legends EUW - Summoner Name: Th3Knight


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: .30 server?
PostPosted: Sat Sep 12, 2009 8:56 am 
Hi, I'm New Here
User avatar
Offline

Joined: Sep 2009
Posts: 18
Location:
Xian
TheKnight wrote:
Own3age wrote:
What is .30 server can you login easier or something?

And how do i get it?
Yep, Easier login, more info from This topic


Ok thx will try it im already in but I've i get DC or something I'll try ^^


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: .30 server?
PostPosted: Sat Sep 12, 2009 5:44 pm 
New Member
User avatar
Offline

Joined: Jul 2009
Posts: 29
Location: USA
Yeah it is down..I changed it to the .29 serv and still no luck...Really hope they bring it back up >.<

_________________
Mainstream
Warrior/Warlock
Athens server
Lvl 111, FF 111 with 600k sp (farming in job cave for lulz)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: .30 server?
PostPosted: Sat Sep 12, 2009 6:01 pm 
Hi, I'm New Here
User avatar
Offline

Joined: Feb 2008
Posts: 10
Location:
Troy
i deleted the host files and i still get the server is going under inspection .how can i fix it?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: .30 server?
PostPosted: Sat Sep 12, 2009 6:14 pm 
New Member
User avatar
Offline

Joined: Jul 2009
Posts: 29
Location: USA
Pfft buncha posers xD

_________________
Mainstream
Warrior/Warlock
Athens server
Lvl 111, FF 111 with 600k sp (farming in job cave for lulz)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: .30 server?
PostPosted: Sat Sep 12, 2009 6:16 pm 
Hi, I'm New Here
User avatar
Offline

Joined: Feb 2008
Posts: 10
Location:
Troy
hey cmon guys dont spam the topic its not about guadmire>< its about how can i fix this stupid server inspection error/ Any1 knows?????????


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: .30 server?
PostPosted: Sat Sep 12, 2009 6:17 pm 
Senior Member
User avatar
Offline

Joined: Feb 2008
Posts: 4017
Location: Magic
RaZieL wrote:
i deleted the host files and i still get the server is going under inspection .how can i fix it?


you shouldn't delete your host file

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: .30 server?
PostPosted: Sat Sep 12, 2009 6:20 pm 
New Member
User avatar
Offline

Joined: Jul 2009
Posts: 29
Location: USA
Go to the tech support topic and its in one of the stickys on how to fix it

_________________
Mainstream
Warrior/Warlock
Athens server
Lvl 111, FF 111 with 600k sp (farming in job cave for lulz)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: .30 server?
PostPosted: Sat Sep 12, 2009 6:20 pm 
Elite Member
User avatar
Offline

Joined: Apr 2007
Posts: 5159
Location: ┌(╬ ಠ益ಠ)/ಥ_ಥ( ̄ー ̄)(ノ◕ヮ◕)ノ*:・✧(╯‵Д′)╯彡┻━┻ψ(`∇´)ψ(☞゚∀゚)☞¯\_(ツ)_/¯ლ(ಠ益ಠლ)( ͡ʘ ͜ʖ ͡ʘ)ヽ༼ʘ̚ل͜ʘ̚༽ノᕕ( ᐛ )ᕗ
Amarisa wrote:
RaZieL wrote:
i deleted the host files and i still get the server is going under inspection .how can i fix it?


you shouldn't delete your host file


C-C-C-COMBO BREAKER!!!

_________________
Image
Day[9] wrote:
"Tea is a lot like gold expansions - it helps you kill people."
- Day[9] Daily 337 -


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: .30 server?
PostPosted: Sat Sep 12, 2009 6:21 pm 
Hi, I'm New Here
User avatar
Offline

Joined: Feb 2008
Posts: 10
Location:
Troy
Amarisa wrote:
RaZieL wrote:
i deleted the host files and i still get the server is going under inspection .how can i fix it?


you shouldn't delete your host file


i only deleted the .30 ones i added for sro. but still says server under inspection when i try to open the game


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: .30 server?
PostPosted: Sat Sep 12, 2009 10:24 pm 
Hi, I'm New Here
User avatar
Offline

Joined: Jun 2009
Posts: 7
Location: Brazil
HOW TO FIX THE ERROR UNDERGOING BLABLABLA:
host file info:
127.0.0.1 localhost
222.111.150.111 gwgt1.joymax.com


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: .30 server?
PostPosted: Sun Sep 13, 2009 5:17 am 
Common Member
User avatar
Offline

Joined: Sep 2007
Posts: 165
Location:
Off Topic
pollada wrote:
HOW TO FIX THE ERROR UNDERGOING BLABLABLA:
host file info:
127.0.0.1 localhost
222.111.150.111 gwgt1.joymax.com

lol really??

_________________
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --Albert Einstein

F12 is your friend ;-)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: .30 server?
PostPosted: Sun Sep 13, 2009 5:37 am 
Hi, I'm New Here
User avatar
Offline

Joined: Feb 2008
Posts: 10
Location:
Troy
outlawz wrote:
pollada wrote:
HOW TO FIX THE ERROR UNDERGOING BLABLABLA:
host file info:
127.0.0.1 localhost
222.111.150.111 gwgt1.joymax.com

lol really??

try it and still doesnt work. Any other suggestions?????


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: .30 server?
PostPosted: Sun Sep 13, 2009 4:00 pm 
Common Member
User avatar
Offline

Joined: Apr 2009
Posts: 170
Location: Latvia
.30 again working! ;)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: .30 server?
PostPosted: Sun Sep 13, 2009 4:17 pm 
New Member
User avatar
Offline

Joined: Jul 2009
Posts: 29
Location: USA
Green Tea wrote:
.30 again working! ;)



Really? o.O it still says its down for me

_________________
Mainstream
Warrior/Warlock
Athens server
Lvl 111, FF 111 with 600k sp (farming in job cave for lulz)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: .30 server?
PostPosted: Sun Sep 13, 2009 4:18 pm 
Valued Member
User avatar
Offline

Joined: Jun 2008
Posts: 376
bs
.30 doesnt work for me too


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: .30 server?
PostPosted: Sun Sep 13, 2009 4:24 pm 
New Member
User avatar
Offline

Joined: Jul 2009
Posts: 29
Location: USA
Idk..He could've logged on one of the different ones while waiting 12 hours like all the rest of us lol

_________________
Mainstream
Warrior/Warlock
Athens server
Lvl 111, FF 111 with 600k sp (farming in job cave for lulz)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: .30 server?
PostPosted: Sun Sep 13, 2009 4:26 pm 
Veteran Member
User avatar
Offline

Joined: Apr 2009
Posts: 3067
Location:
Leagueoflegends
Green Tea wrote:
.30 again working! ;)

Hurray! hey, w8 a sec, doesn't work on me -.-"

_________________
Image

Image
League of Legends EUW - Summoner Name: Th3Knight


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: .30 server?
PostPosted: Sun Sep 13, 2009 4:27 pm 
New Member
User avatar
Offline

Joined: Jul 2009
Posts: 29
Location: USA
SymphonyX wrote:
Green Tea wrote:
.30 again working! ;)



Really? o.O it still says its down for me




^ TOLD YA SOOO NYAAHHHH

_________________
Mainstream
Warrior/Warlock
Athens server
Lvl 111, FF 111 with 600k sp (farming in job cave for lulz)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: .30 server?
PostPosted: Sun Sep 13, 2009 4:40 pm 
Active Member
User avatar
Offline

Joined: Mar 2007
Posts: 519
Location:
Iris
Doesn't work for me either .

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: .30 server?
PostPosted: Mon Sep 14, 2009 1:49 am 
Casual Member
User avatar
Offline

Joined: Jun 2008
Posts: 89
Location: Germany
Green Tea wrote:
.30 again working! ;)

Lies akakakakak.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: .30 server?
PostPosted: Mon Sep 14, 2009 3:16 am 
Active Member
User avatar
Offline

Joined: Mar 2009
Posts: 787
Location: Lupus
working again. just logged in, in 4 minutes

_________________
Someone make me an Aion-related sig and I will give you 5 dollhairs.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: .30 server?
PostPosted: Mon Sep 14, 2009 3:25 am 
Veteran Member
User avatar
Offline

Joined: Apr 2008
Posts: 3450
Location:
Alps
zShared wrote:
working again. just logged in, in 4 minutes


+1. It's is back up.

_________________
.curve wrote:
Unless Silkroad has a hole I can stick it in, I prefer spending money on the girlfriend.

Image
Image
Spoiler!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 28 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group