Silkroad Online Forums

A community forum for the free online game Silkroad Online. Discuss Silkroad Online, read up on guides, and build your character and skills.

Faq Search Members Chat  Register Profile Login

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 
Author Message
 Post subject: Silkroad Down?
PostPosted: Thu Sep 25, 2008 3:31 pm 
Forum God
User avatar
Offline

Joined: Apr 2007
Posts: 11255
Location: Pimpas Paradise.
Is silkroad down or something? Cuz i get the inspection error all the time


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Silkroad Down?
PostPosted: Thu Sep 25, 2008 3:38 pm 
Forum God
User avatar
Offline

Joined: Aug 2006
Posts: 8834
Location: Age of Wushu
add to host file:
121.128.133.26 gwgt1.joymax.com
121.128.133.27 gwgt2.joymax.com
121.128.133.13 silkroadonline.net

_________________
Playing Age of Wushu, dota IMBA


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Silkroad Down?
PostPosted: Thu Sep 25, 2008 3:41 pm 
Forum God
User avatar
Offline

Joined: Apr 2007
Posts: 11255
Location: Pimpas Paradise.
NuclearSilo wrote:
add to host file:
121.128.133.26 gwgt1.joymax.com
121.128.133.27 gwgt2.joymax.com
121.128.133.13 silkroadonline.net

well thank you :)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Silkroad Down?
PostPosted: Thu Sep 25, 2008 3:49 pm 
Banned User
User avatar
Offline

Joined: Mar 2008
Posts: 143
Location:
Odin
NuclearSilo wrote:
add to host file:
121.128.133.26 gwgt1.joymax.com
121.128.133.27 gwgt2.joymax.com
121.128.133.13 silkroadonline.net
more explain? :x

_________________
<< banned on request. -cin >>


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Silkroad Down?
PostPosted: Thu Sep 25, 2008 4:04 pm 
Forum God
User avatar
Offline

Joined: Aug 2006
Posts: 8834
Location: Age of Wushu
Malice_Fighter wrote:
more explain? :x

edit C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts

nub ^^

_________________
Playing Age of Wushu, dota IMBA


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Silkroad Down?
PostPosted: Thu Sep 25, 2008 4:32 pm 
Banned User
User avatar
Offline

Joined: Mar 2008
Posts: 143
Location:
Odin
NuclearSilo wrote:
Malice_Fighter wrote:
more explain? :x

edit C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts

nub ^^

im not nub >.>
thnx anyway

_________________
<< banned on request. -cin >>


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Silkroad Down?
PostPosted: Thu Sep 25, 2008 10:24 pm 
New Member
User avatar
Offline

Joined: Mar 2008
Posts: 49
Location:
Alexander
It Still doesnt work for me.

_________________
(N)Disastrous_E (L)66 (G)Canadian (S)Quit
(N)SIN_ (L)91 (G)none (S)Quit

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Silkroad Down?
PostPosted: Thu Sep 25, 2008 10:39 pm 
Loyal Member
User avatar
Offline

Joined: May 2007
Posts: 1978
Location:
Off Topic
Try opening http://www.silkroadonline.net

Wait for it to load then open sro client

If that doesnt work then :?

_________________
Image
Image


Want to play Jade Dynasty and get a bunch of free stuff?
In USA-East, The Billows
My Inductor ID is 8390004X080400090002522Z0d21fe
Copy that code and paste it in the box when you make a new character.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Silkroad Down?
PostPosted: Thu Sep 25, 2008 11:13 pm 
Forum God
User avatar
Offline

Joined: Aug 2006
Posts: 8834
Location: Age of Wushu
- unblock silkroad firewall, antivirus
- open port 15779 in router
- use 3rd pt program to redirect and trigger port :P

_________________
Playing Age of Wushu, dota IMBA


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Silkroad Down?
PostPosted: Sun Sep 28, 2008 2:00 am 
New Member
User avatar
Offline

Joined: Mar 2008
Posts: 49
Location:
Alexander
NuclearSilo wrote:
- open port 15779 in router
- use 3rd pt program to redirect and trigger port :P


no idea what that means.

but it did the firewall thing and antivirus thing

and it still doesnt work.

_________________
(N)Disastrous_E (L)66 (G)Canadian (S)Quit
(N)SIN_ (L)91 (G)none (S)Quit

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Silkroad Down?
PostPosted: Sun Sep 28, 2008 11:55 am 
Forum God
User avatar
Offline

Joined: Aug 2006
Posts: 8834
Location: Age of Wushu
firewall and antivirus are different things
a router looks like a box and it intercepts informations from your telephonic line, then transfer them to your pc.

to setup your router, there's 2 methods possible:
- go to your ISP home page, login to account, and go to the internet configuration page to configure your router. Port forwarding or NAT are to open ports.
- in IE, in address bar, enter the gateway address of your network

_________________
Playing Age of Wushu, dota IMBA


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: MSNbot Media and 14 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group